Komplett lakberendezési tervezés

– A lakberendezési ötletterv továbbfejlesztése, a lebonyolítás, megvalósítás folyamatterve és ennek részletes dokumentációja.
– Alapvető ez esetben is a vágyak és lehetőségek részletes listázása, a realitások megfogalmazása.
– Vázlattervek és stíluskoncepció alapján végleges alaprajz készítése az ehhez szükséges bontási és építési tervek külön megjelenítésével.
– Az új térszervezés alapján a bútorozás koncepciója, a konyha, fürdőszoba kialakításának lehetőségei 3 dimenziós látványterven és falnézeteken történő szemléltetése két változatban.
– Az elfogadott bútorozási koncepció alapján világítási terv-javaslat készül: világítótestek, dugaszoló aljzatok, kapcsolók, egyéb elektromos szerelvények helymeghatározása. Szükség estén mennyezeti gipszkarton párkányok, szigetek tervezése.
– Meghatározásra kerülnek a végleges enteriörhöz tartozó hideg- és melegburkolatok, falszínek (esetleg különleges falburkolatok, textúrák), ezek alapján pontos burkolatkiosztási rend készül.
– Egyedi, beépített bútorok méretezett rajzai, anyagok és felületek feltüntetésével.
– Teljes konszignációs lista összeállítása a beszerzésre kerülő anyagokról, szerelvényekről, felszerelésekről, bútorokról, és kiegészítőkről: név, méret, anyag, szín, mennyiség és ár megjelölésével.

A vágyak megvalósítása

Teljes tervezési díj: 12.000 Ft/ m2

Szükségessé válhat a projekt alkalmankénti helyszíni felügyelete is, szakmai munkakapcsolat tartása a kivitelezőkkel. Erre egyéni megállapodás keretében van lehetőség.

Minden szolgáltatáshoz egyedi árkalkuláció készül! A fenti díjak átlagárnak tekintendők, a projekt nagyságának, összetettségének függvényében változhatnak.

Kiszállás: Budapesten ingyenes
Vidéken: távolságtól függően, egyéni megállapodás alapján.

Lakberendezési ötletterv - design-da